Vizitând ReviewsRO.com, sunteți de acord cu termenii de utilizare, care includ următoarele:

Lista Termenilor

  • De acord cu politica de confidențialitate.
  • Responsabilitatea pentru acțiunile legate de produsul dvs.: cumpărarea, utilizarea, obținerea anumitor rezultate.
  • Reviews RO nu este responsabil pentru niciun rezultat (sau lipsa acestora) al unui anumit produs. Toate rezultatele pot varia și factorii care pot avea impact sunt în afara controlului nostru.
  • Reviews RO nu este responsabil penal pentru nicio condiție sau pentru evenimentele legate de un anumit produs promovat. Aceasta include, dar nu se limitează la: livrare întârziată, lot cu probleme etc. Atunci când efectuați o comandă, se vor aplica termenii stabiliți în paginile Politicii de confidențialitate și Termenii și condițiile specificului produs. Contactați-ne dacă aveți întrebări cu privire la Termenii de utilizare, precum și politica de confidențialitate a unui anumit produs / site-ul partener.
  • Reviews RO nu are control asupra plății, returnării și / sau schimbului de bunuri / produse. Acest lucru se realizează în conformitate cu politicile menționate în paginile Politicii de confidențialitate și Termeni și condiții ale site-ului pentru respectivul produs. Contactați-ne dacă aveți întrebări cu privire la Termenii de utilizare, precum și politica de confidențialitate a unui anumit produs / site-ul partener.
  • Reviews RO nu acceptă înlocuirea / restituirea. Puteți obține informații despre acest lucru contactând operatorul care v-a sunat inițial pentru a confirma comanda și pentru a specifica adresa de livrare.
  • Reviews RO are dreptul: să nu posteze recenzii despre produse, să nu rețină recenziile produselor, să elimine utilizatorii, să elimine postările și comentariile dacă nu îndeplinesc următoarele condiții: evaluare obiectivă și motivată etc.

Modificări ale condițiilor

Orice modificări vor fi postate pe această pagină fără notificare pentru utilizatori. Revizuiește periodic această pagină.

Ultima actualizare: 21.09.2019