Vizitând ReviewsRO.com, sunteți informat și sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Ce informații colectăm în timpul unei vizite / sesiuni cu / fără înregistrare?

Site-ul utilizează cookie-uri care colectează informații despre adresa dvs. IP, locația, browserul folosit, tipul sistemului de operare, ora vizitei etc., în conformitate cu legile europene, cerințele și protecția datelor utilizatorului și cu caracter personal. Vizitând site-ul nostru, sunteți de acord cu politica privind cookie-urile.

Ce informații colectăm de la dvs. după înregistrarea cu succes?

Reviews RO este un portal independent în care oricine se poate înregistra pentru a lăsa o recenzie / un comentariu pentru un produs. Reviews RO are acces la numele de utilizator și la e-mailul utilizat în timpul procesului de înregistrare, dar nu are acces la parola folosită.

Reviews RO nu colectează alte informații decât numele de utilizator și adresa de e-mail în timpul înregistrării.

Doar utilizatorul își cunoaște parola și o poate schimba prin pagina de modificare a parolei sau prin pagina de conectare și înregistrare.

Reviews RO are dreptul de a elimina recenziile și / sau utilizatorii care lasă recenzii false, jignitoare sau dubioase pentru un produs sau alt utilizator al site-ului. Dacă ați dat peste o asemenea recenzie, vă rugăm să ne informați imediat prin formularul de contact.

Ce informații colectăm atunci când facem o comandă?

Reviews RO colectează următoarele informații pentru a procesa o comandă și a trimite mesaje promoționale și oferte:

  1. Nume
  2. Număr de telefon
  3. Informații de gen
  4. Informații despre vârstă

Când primiți e-mailuri promoționale, aveți opțiunea de a vă dezabona făcând clic pe linkul de dezabonare de la sfârșitul e-mailului.

Când primiți un mesaj promoțional prin SMS, vă puteți dezabona prin trimiterea unui mesaj text STOP ca răspuns la mesaj.

Când primiți un mesaj promoțional printr-un alt mod – Viber sau Messenger, vă puteți dezabona cu ușurință urmând pașii de dezabonare. Procedura este standard.

Reviews RO furnizează informații despre nume și telefon pe site-urile oficiale ale partenerilor pentru procesarea comenzii dvs. Aceste informații sunt furnizate în conformitate cu cerințele din paginile Politicii de confidențialitate și Termenii și serviciilor publicate pe site-ul afiliat. Dacă doriți să verificați în detaliu informațiile despre politica de date cu caracter personal și / sau condițiile de utilizare pentru un produs publicat pe Reviews RO și furnizat în consecință de un site oficial partener, nu ezitați să ne contactați și vă vom oferi aceste informații.

Modificări ale acestei politici de confidențialitate

Orice modificări vor fi postate pe această pagină fără notificare pentru utilizatori. Revizuiește periodic această pagină.

Ultima actualizare: 21.09.2019